Demo

LED, Doos- en Freesletters

LED letters worden steeds meer toegepast. Ze hebben een mooie uitstraling en het grote voordeel is een de duurzaamheid. LED letters kunnen besteld worden met lichtuitstraling naar voren of naar de gevel toe in diverse kleuren. Wij kunnen uw gevel voorzien van uw naam of logo met de nieuwste technieken.

Een reclametekst met doosletters bestaat uit afzonderlijke letters, waarbij iedere letter zijn eigen omkasting heeft. Hierdoor creëer je het effect dat de tekst als het ware op het pand geschreven staat. Doorgaans wordt de omkasting in aluminium uitgevoerd, maar ook acrylaat of kunststof behoort tot de mogelijkheden. De diepte van de letter varieert van 50 tot 200 mm afhankelijk van de toepassing. Een doosletter kent 3 typen van uitlichting; d.w.z. achteruitlichtend ( profiel 3 ) , inwendig verlicht ( profiel 4 of 5 ) en uitwendig verlicht ( profiel 2, met of zonder lichtvangrand ).

De letters kunnen op verschillende manieren uitgelicht worden. Graag informeren wij u over de mogelijkheden.

Freesteksten

Met freesletters kunt u belettering en logo's conform uw huisstijl uit een plaatmateriaal naar keuze laten frezen. Deze kunnen met een constructie op uw gevel of dak worden gemonteerd. Net als bij de andere vormen van reclameuitingen hebt u bij freesletters een ruime keuze uit materialen, constructies en eventuele soorten verlichting. De letters worden computergestuurd uitgefreesd, wat zorgt voor een uitstekend eindresultaat.

Led, doos en frees letters